TEP Roof

Töihin meille

Töihin TEP Roofille

Etsimme joukkoomme koko ajan lisää uusia rakennusalan taitajia. Meille voi hakea kokenut rakennusalan ammattilainen tai juuri koulunpenkiltä valmistunut opiskelija.

kattoremontit

TEP Roof

Tep Roof on ympäri Suomen toimiva rakennusalan yritys, jolla on toimipisteitä Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Olemme täysin suomalaisessa omistuksessa, ja meillä on noin 50 työntekijää, jotka tekevät kattotöitä sekä muita rakennus- ja saneeraustöitä.

Yritys perustettiin vuonna 2001 nimellä Tähtieristys Pohjanmaa Oy. Liiketoiminnan laajentumisen seurauksena nimemme vaihtui vuonna 2017 Tep Roofiksi. Samalla laajennuimme Pirkanmaalle ja myöhemmin Uudellemaalle.

Työnantajana olemme reilu ja kannustava. Palkitsemme ahkeruudesta ja oma-aloitteisuudesta, joten oikealla asenteella voi päästä jo pitkälle. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä rakennusalan osaajana sekä mahdollisuuden itsenäiseen työhön.

Minkälaisia ihmisiä haemme?

Aiemmalla työkokemuksella ei ole väliä, mutta rakennusalan työkokemus tai opinnot katsotaan eduksi. Tärkeintä on, että olet oma-aloitteinen, ahkera ja pidät itsenäisestä työskentelystä. Töitä tehdään yleensä pareittain tai pienissä ryhmissä, joten omatoimisuus korostuu työnteossa.

Työ vaatii

  • Oma-aloitteisuutta
  • Ahkeruutta
  • Itsenäistä työskentelyä

Toimihenkilötehtäviin hakevilla olisi suositeltavaa olla rakennusalan tai insinöörin koulutus.

Moni meille tullut työntekijä on ollut meillä töissä koko ikänsä. Jotkut ovat tulleet suoraan koulun penkiltä ja olleet töissä siitä lähtien. Eikä ihmekään, sillä olemme viihtyisä työpaikka, jossa työntekijä voi vaikuttaa omaan tekemiseensä paljon.

Mitä TEP Roof tarjoaa sinulle?

Mukavien työkavereiden ja itsenäisen työskentelyn lisäksi Tep roof tarjoaa kannustavan palkan. Kannustamme työntekijöitämme työskentelemään urakkapalkalla, sillä sen ansiosta työntekijä voi päästä paremmille tuloille kuin tuntipalkalla. Meillä ahkerat työntekijät palkitaan!

Olemme myös joustavia, joten kanssamme pystyy neuvottelemaan monista asioista. Esimiehet ovat helposti tavoitettavissa, ja turha byrokratia on meillä laitettu sivuun. Keskikokoisena yrityksenä pystymme siis olemaan joustavampia kuin monet isommat rakennusalan toimijat.

Työ sopii sinulle, jos olet valmis oppimaan uutta rakennusalasta. Pystyt myös toimimaan itsenäisesti ja sinulta löytyy aloitekykyä. Samalla saat vapautta päättää omasta työstäsi sekä mahdollisuuden tienata urakkapalkalla.

Hae siis kasvavaan joukkoomme! Meillä on ympäri Suomen jo 50 tyytyväistä työntekijää, jotka saavat työskennellä itsenäisesti ja omatoimisesti.

Ota meihin yhteyttä! Katsotaan, minkälainen työtehtävä sinulle sopisi.

TEP Roof Oy, Uusimaa

Y-tunnus: 2803613-6
Koskelontie 16 B, 02920 Espoo
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pirkanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Turkkirata 25, 33960 Pirkkala
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Asentajantie 7, 65610 Mustasaari
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Yhdystie 4, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.  Helpoiten se käy täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Facebook  Linkedin

Luotettava kumppani

TEP Roof Oy © 2024

Ota yhteyttä