TEP Roof

Katon korjaus

Katon korjaus laadulla ja ammattitaidolla

Katon korjaus ja huolto onnistuu näppärästi meiltä TEP Roofilla. Oli kyse sitten uuden läpiviennin tekemisestä, tai jo sattuneen vahingon korjauksesta, niin ota yhteyttä lähimpään toimipisteeseemme. Pienkorjauspalvelut onnistuvat kaikilla kattopinnoilla materiaalista riippumatta.

Toimimme Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Uudenmaan alueilla. Teemme kattotyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Jos siis tarvitset laadukasta ammattitaitoista katon korjausta alueellasi, ole meihin yhteydessä!

Katon korjauksen kesto ja hinta

Kattokorjaukset pyritään tekemään aina mahdollisimman ripeästi ja asiakkaalle annetun aikataulun mukaisesti. Korjaukset tehdään kustannustehokkaasti huomioimalla työturvallisuus ja paloturvallisuus.

Vuodon paikantaminen ja syyn selvittäminen on avainasemassa kustannusten syntyyn. Käytämme huopakaton korjauksessa ainoastaan ammattikäyttöön soveltuvia materiaaleja. Vuodon syyn selvittyä paikkaamme vuodot ja ilmoitamme niistä tilaajalle. Mikäli löytyy isompia ongelmia, niin annamme tilaajalle korjausehdotuksen ja hinta-arvion bitumikaton korjauksesta.

Laadimme itse tulityöluvat kohteeseen tai joissakin teollisuuskiinteistöissä sovitaan tulityöluvan myöntäjän kanssa aikataulut kattokorjaukselle. Lisäksi asentajat voivat toimia toistensa palovartioina tai tarvittaessa tilataan erillinen tulityövartija paikalle.

Kattokorjaus
Kattokorjaukset

Yleisimpiä huopakaton korjaukseen liittyviä toimenpiteitä

 • Huopakaton paikkaaminen
 • Kattotiilien vaihtaminen
 • Kattopeltien oikaisu
 • Vesikaton jiirien korjaus
 • Räystäiden korjaus
 • Suojapeltien uusiminen
 • Vesikaton paikkaaminen
 • Muut vesikaton korjaukset

Kaikki yleisimmät ja vähemmän yleiset bitumikaton korjaukset onnistuvat meiltä TEP Roofilla. Ole yhteydessä meihin, kun tarvitset katon korjausta Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla.

Vesikaton korjaus

Kiinteistöjen yksi yleisin ongelma on vuotava vesikatto. Nopealla katon korjauksella estetään ongelmien leviäminen talon muihin rakenteisiin, ja samalla säästytään isommilta remonteilta. Vesikaton korjaus onnistuu yleensä riittävän ajoissa tehdyllä huopakaton korjauksella.

Vesikaton korjaaminen vaatii aina ammattilaisen osaamista, sillä oikein paikattu vesikatto kestää pitkään ilman lisäkorjauksia. Kattokorjauksen aikana täytyy varmistaa, että rakenteet pysyvät kuivina ja että suuremmat ongelmat vältetään tulevaisuudessa.

Jos katto vuotaa sisälle, niin silloin rakenteet täytyy kuivattaa ennen huopakaton korjaamista. Asiantuntijamme osaavat auttaa tällaistenkin ongelmien kanssa, sillä olemme nähneet vuosien aikana kaiken ja tehneet lukuisia kattokorjauksia.

Kattohuolto
Katon korjaaja asettaa viimeisen tiilin paikoilleen.

Kattokorjaukset Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla

TEP Roof korjaa katot, paikkaa huopakatot ja tekee muut kattotyöt ammattitaidolla. Ota siis meihin yhteyttä, kun tarvitset apua kattosi kanssa, etsitään juuri sinulle sopivin ratkaisu.

Meillä on yli 20 vuoden kokemus kattokorjauksista sekä muista kattoihin liittyvistä toimenpiteistä, esimerkiksi kattotarkastuksista ja huolloista. Voit siis olla varma, että huopakaton korjaus onnistuu laadukkaasti, kun me olemme asialla!

Korjaamme kattoja seuraavilla paikkakunnilla:

 • Pohjanmaa: Oulu, Vaasa, Kokkola, Seinäjoki, Rovaniemi, Kajaani
 • Pirkanmaa: Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Orivesi, Vesilahti
 • Uusimaa: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti
 • Varsinais-Suomi: Turku & lähialueet

TEP Roof Oy, Uusimaa

Y-tunnus: 2803613-6
Koskelontie 16 B, 02920 Espoo
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pirkanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Turkkirata 25, 33960 Pirkkala
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Asentajantie 7, 65610 Mustasaari
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Yhdystie 4, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.  Helpoiten se käy täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Facebook  Linkedin

Luotettava kumppani

TEP Roof Oy © 2024

Ota yhteyttä