TEP Roof

Pihakannen vedeneristys

Pihakannen vedeneristys bitumilla

Pihakannen vedeneristys on tarpeellinen työvaihe, kun kyseessä on mikä tahansa rakennus, jonka katon päälle tulee maata. Pihakansia on esimerkiksi parkkihalleissa ja kellareissa, joiden katon päällä on maata. Pihakannen vedeneristykseen käytetään yleensä bitumihuopaa. Meiltä Tep Roofilta löytyy yli 20 vuoden kokemus pihakansien vedeneristyksestä, pihakansiremonteista ja kattoterassin rakenteista.

Mikä on pihakansi ja miksi se täytyy vesieristää?

Pihakansi on maan alla olevan rakennelman katto. Esimerkiksi taloyhtiön parkkihalleissa, kellareissa, kattoterassin rakenteissa, tunneleissa ja väestönsuojissa voi olla pihakansi. Pihakannen päällä on maa-ainesta, joten myös katon täytyy olla kunnolla vesieristetty. Pihakannesta voidaan myös puhua käännettynä kattona.

Hyvin tehty pihakannen vedeneristys suojaa rakennusta kosteusvaurioilta, jotka johtavat mikrobi- ja homekasvustojen syntymiseen. Kasvustot eivät ole ikinä hyvä asia, sillä ne vaikuttavat negatiivisesti asukkaiden terveyteen ja viihtyvyyteen. Todella paha kosteusvaurio saattaa jopa rapauttaa rakenteita. Hyvä käännetyn katon vedeneristys ehkäisee ongelmien syntymistä.

Siksi pihakannen vedeneristys tai pihakansiremontti kannattaakin hankkia alan ammattilaiselta. Tep Roof hoitaa vedeneristykset laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Bitumihuopa on täysin vedenpitävä eriste, joka kestää yhtä pitkään kuin talo.

Ota siis yhteyttä vesieristyksen ammattilaiseen. Tep Roof toimii Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Toteutamme vedeneristykset myös, kun kohteena on haastava pihakansi tai käännetty katto!

Bitumikermi pihakannen vedeneristyksessä

Bitumikermi on yksi parhaista keinoista pihakannen vedeneristykseen. Bitumi ei päästä vettä ollenkaan läpi, joten se on täysin vesitiivis materiaali pihakannen suojaamiseen. Bitumikermi on myös yksi harvoista menetelmistä käännetyn katon vedeneristykseen, sillä esimerkiksi patomuovia ei voi käyttää pihakannen eristämiseen.

Pihakansiin liimataan aina kolme kerrosta bitumikermiä, jotta saavutettaisiin paras kestävyys ja vesieristys. Ennen ensimmäisen kerroksen liimaamista täytyy varmistaa, että käännetty katto on hiottu sileäksi ja puhdistettu. Esimerkiksi naulat ja muuta roskat täytyy siivota pois.

Siivoamisen jälkeen pihakansi hiotaan tasaiseksi ja pintakäsitellään. Tasaiselle pinnalle on helpompi liimata bitumikermiä, ja lopputulos on parempi sekä vesitiiviimpi. Joskus pinnassa saattaa olla kuoppia, joten ne täytetään ennen bitumikermin liimaamista.

Bitumihuopa voidaan liimata käännettyyn kattoon joko kuumentamalla huopaa tai liiimaamalla kermit kuumabitumilla. Yleensä ensimmäinen kerros liimataan kuumabitumilla ja loput kaksi kerrosta asennetaan liekillä kuumentamalla.

Pihakannen vedeneristys tai pihakansiremontti vaatii käytännössä aina alan ammattilaisen apua, sillä bitumikermin asentamiseen tarvitsee koulutuksen.

Miksi valita Tep Roof?

Olemme kokenut ja luotettava rakennusalan toimija, jolla on pitkä kokemus kattotöistä, pihakansiremonteista sekä vedeneristyksistä. Teemme pihakannen vedeneristyksen lisäksi perusmuurin vedeneristyksiä, kattoremontteja sekä muita rakennusalan töitä.

Viestimme asiakkaan kanssa aina avoimesti, ja tarvittaessa dokumentoimme työn vaiheet myöhempää tarvetta varten. Tutustumme huolella suunnitelmiin asiakkaan kanssa, jotta lopputulos olisi sellainen kuin halutaan.

Meille tärkeintä on laadukas ja toimiva pihakansi, johon kaikki voivat olla tyytyväisiä. Oli kyseessä sitten parkkihalli, kellari tai kattoterassin rakenne.

Pihakannen vedeneristys Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla

Teemme pihakannen vedeneristyksiä alueilla Pohjanmaa, Pirkanmaa ja Uusimaa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus bitumieristämisestä, joten olemme oppineet kokeneet paljon vuosien aikana. Ota meihin yhteyttä, ja etsitään paras vaihtoehto. Meiltä onnistuu haastavampikin projekti tai pihakansiremontti, oli kyseessä sitten uusi rakennus, kattoterassin rakenne tai remontoitava kohde.

Toimimme seuraavilla paikkakunnilla:

TEP Roof Oy, Uusimaa

Y-tunnus: 2803613-6
Koskelontie 16 B, 02920 Espoo
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pirkanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Turkkirata 25, 33960 Pirkkala
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Asentajantie 7, 65610 Mustasaari
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Yhdystie 4, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.  Helpoiten se käy täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Facebook  Linkedin

Luotettava kumppani

TEP Roof Oy © 2024

Ota yhteyttä