TEP Roof

Katon kuntotarkastus

Katon kuntotarkastus ammattilaiselta

TEP Roof tekee katon kuntotarkastukset kattomateriaalista riippumatta ja koko Suomen alueella. Kattotarkastuksessa selvitetään katon kunto rakenteita rikkomatta, sen avulla voidaan ajoissa havaita vesikaton virheet, puutteet tai mahdolliset ongelmat kattorakenteissa.

Toimimme alueilla Pohjanmaa, Pirkanmaa ja Uusimaa. Pyydä meidät paikalle, kun haluat katon kuntotarkastuksen ammattilaisilta.

Mitä katon kuntotarkastus sisältää?

Mikäli haluat tarkemman selvityksen kattosi nykykunnosta, niin pyydä tarjous katon kuntotarkastuksesta. Tarkempi kattotarkastus tai huopakaton kuntotarkastus hinnoitellaan kohteen pinta-alan, monimuotoisuuden, mahdollisten asbestinäytteiden ja rakenteiden avausten mukaan.

Vesikaton kuntotarkastus sisältää kohteen aistinvaraisen tutkimisen lisäksi tarvittavan määrän rakenteiden avauksia, joilla selvitetään alusrakenteiden kuntoa. Kattotarkastuksesta laaditaan kirjallinen raportti pdf-muodossa, jossa on tarkka kuntoselvitys kuvineen vesikatolta.

Kattokuntotarkastus
Kattohuolto

Vesikaton kuntotarkastus

Vesikaton kuntotarkastus pitää sisällään vesikatteen ja sen saumojen kunnon tarkastuksen sekä  tarvittaessa alusrakenteiden selvitys ja niiden kunnon tarkastuksen. Vesikaton kuntotarkastukseen kuuluu myös kattokaivojen, räystäskourujen, syöksytorvien ja koko sadevesijärjestelmän riittävyys sekä kunnon tarkastus.

Lisäksi tarkastetaan kattoon liittyvät pellit, alipainetuulettimet, läpivientitiivisteet ja muut kattotarvikkeet. Kattoturvatuotteet, kuten kattopollarit ja lumiesteet, tarkistetaan myös.

Muita katon kuntotarkistuksen kohteita ovat kattokallistusten riittävyys ja yläpohjan tarkastus, jos mahdollista. Selvitämme myös mahdollisen lisälämmöneristämisen tarpeen sekä yläpohjan tuuletuksen riittävyyden.

Teemme siis kattavat huopakaton kuntotarkastukset ammattitaitoisesti. Meillä on yli 20 vuoden kokemus kattotöistä, joten kattosi on luotettavissa käsissä!

Seglis bitumikate

Katon kuntotarkastuksen raportti

Katon kuntotarkastuksen raportista käy ilmi välittömästi korjaustarpeessa olevat asiat ja niiden hinta-arvio. Nämä ovat yleensä selkeitä vuotopaikkoja, jotka kannattaa korjata viimeistään ennen seuraavaa talvea. Tämän lisäksi raporttiin kirjataan arvio vesikaton jäljellä olevasta käyttöiästä ja tulevan vesikattosaneerauksen korjaussuunnitelma kustannusarvioineen.

Raportti ei sido tilaajaa mihinkään jatkossa, mutta huopakaton kuntotarkastuksen jälkeen on helpompi lähteä suunnittelemaan tulevia korjauksia ja aikanaan tulevaa vesikattosaneerausta. Lisäksi tilaaja saa huopakaton kuntotarkastuksen jälkeen ammattilaisen laatiman korjaussuunnitelman kustannustehokkaasti toteutettavasta vesikattosaneerauksesta.

Katon kuntotarkastus Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla

TEP Roof tekee katon kuntotarkastukset ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Meillä on yli 20 vuoden kokemus huopakatoista ja PVC-katoista sekä muista vesikatoista. Jos tarvitset kattotarkastuksen, ole yhteydessä meihin. Teemme vesikaton kuntotarkastukset, huopakaton kuntotarkastukset sekä kaikki muut kattotarkastukset ammattitaidolla. Etsimme takuulla sinulle parhaan sekä kustannustehokkaimman vaihtoehdon.

Toimipisteemme sijaitsevat Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostin tai lomakkeen, ja olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian. Kattava katon kuntotarkastus onnistuu meiltä kätevästi!

Toimimme seuraavilla paikkakunnilla:

  • Pohjanmaa: Oulu, Vaasa, Kokkola, Seinäjoki, Rovaniemi, Kajaani
  • Pirkanmaa: Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Orivesi, Vesilahti
  • Uusimaa: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti
  • Varsinais-Suomi: Turku & lähialueet

TEP Roof Oy, Uusimaa

Y-tunnus: 2803613-6
Koskelontie 16 B, 02920 Espoo
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pirkanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Turkkirata 25, 33960 Pirkkala
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Asentajantie 7, 65610 Mustasaari
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Yhdystie 4, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.  Helpoiten se käy täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Facebook  Linkedin

Luotettava kumppani

TEP Roof Oy © 2024

Ota yhteyttä