TEP Roof

Kattosaneeraus

TEP ROOF –
Kattosaneeraukset ammattilaiselta

TEP Roof tekee kattosaneerauksesi vuosikymmenten ammattitaidolla, kustannustehokkaasti ja mikä tärkeintä, niin asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Kattourakointimme on urakoinut satoja erilaisia kattosaneerauksia ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat kunnat, taloyhtiöt, kiinteistöosakeyhtiöt, teollisuus, julkiset toimijat, rakennusliikkeet ja kuluttajat. 

Katon tarkastus ja mittaukset

Toteutamme maksuttomia tarkastuskäyntejä kohteella, jolloin selvitämme aistinvaraisesti kohteen nykykunnon ja asiakkaan toiveet kattosaneerauksesta. Tarkastuksessa selvitetään pinta-ala ja määrät tarjouslaskentaa varten. Tarkastamme vesikatteen kunnon, onko mahdollisesti purettavia rakenteita, tarvitaanko kaatokorjauksia, sadevesijärjestelmän kunto ja riittävyys, kattotarvikkeiden ja liitosten kunto, pellitysten kunto, yläpohjarakenteiden kunto mahdollisesta tarkastusluukusta katsottuna ja yläpohjan tuuletuksen riittävyys.

Tarkastuskäynnin jälkeen annamme asiakkaalle suunnitelman, mitä pitäisi saneerata, missä aikataulussa ja mikä on saneerauksen kustannusarvio. Tämä vaihe onkin ratkaiseva koko hankkeen kustannusten kannalta, jotta turhilta lisä- ja muutostöiltä vältytään varsinaisen kattoremontin aikana.

kattoremontit

Tarjouspyyntö ja tarjous

Tarkastuskäynnillä annettujen tietojen avulla asiakkaan on halutessaan helpompi lähteä kilpailuttamaan varsinaisia tarjouksia kattourakasta. Oikein laadittu tarjouspyyntö on erittäin tärkeässä asemassa, jotta kaikki urakoitsijat tarjoavat, mitä pyydetään ja tarjoukset ovat hyvin vertailtavissa. Mahdolliset eroavaisuudet kannattaa selvittää jo tässä vaiheessa.

Kattosaneeraus

Laadimme aikataulun asiakkaan tarpeita kuunnellen ja annamme realistisen aikatauluarvion kattoremontin kestosta. Pyrimme kertomaan mahdolliset haitat asiakkaalle hyvissä ajoin, että turhilta yllätyksiltä vältytään kattourakan aikana. Mikäli yllätyksiä kuitenkin syntyy urakan aikana, niin kerromme niistä ja korjausvaihtoehdoista välittömästi ennen korjaustoimenpiteitä. Näitä voi olla esimerkiksi lahovauriot alusrakenteissa, joista ei ole ollut mitään epäilyksiä ennen kattosaneerausta.

Turvallisuus

Käytämme ainoastaan ammattikäyttöön soveltuvia materiaaleja ja työt toteutetaan aina Kattoliiton, RIL 107-2012 ja muiden ohjeiden sekä säädösten mukaan. Tämä tarkoittaa, että urakka suoritetaan turvallisesti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti työturvallisuus huomioon ottaen. Työntekijämme ovat perehdytetty työmaahan ja kaikilta löytyy tarvittavat henkilökortit.

Näitä ovat kuvalliset valttikortit, työturvallisuuskortit ja tulityökortit. Laadimme urakkaa varten kaikki tarvittavat työturvallisuussuunnitelmat ja tulityösuunnitelman. Lisäksi kuulumme tilaajavastuu.fi- palveluun, josta löytää helposti tiedot yrityksen hoidetuista velvoitteista.

Kohteen luovutus ja takuut

Kun kohde valmistuu, niin luovutamme valmistumisen yhteydessä vesikaton huolto-ohjeet ja takuutodistuksen. Huolto-ohjeiden lisäksi kannattaa harkita erillisen vuosihuoltosopimuksen tekemistä, jolloin hoidamme tarkastukset ja puhdistukset asianmukaisella tavalla. Näin varmistutaan siitä, että vesikaton käyttöikä maksimoidaan.

Kaikki käytössämme olevat materiaalit ovat ammattikäyttöön soveltuvia ja takuut ovat Kattoliiton ohjeiden sekä yleisten sopimusehtojen YSE 1998 mukaiset. Kuluttajilla on halutessaan mahdollisuus saada laskulle näkyviin kotitalousvähennykseen oikeuttava summa.

TEP Roof Oy, Uusimaa

Y-tunnus: 2803613-6
Koskelontie 16 B, 02920 Espoo
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pirkanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Turkkirata 25, 33960 Pirkkala
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Asentajantie 7, 65610 Mustasaari
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Yhdystie 4, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.  Helpoiten se käy täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Facebook  Linkedin

Luotettava kumppani

TEP Roof Oy © 2024

Ota yhteyttä