TEP Roof

Huopakatto

Huopakattojen rakennus ja huolto koko Suomen alueella

TEP Roof tekee kaikenlaiset huopakatot Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla vuosikymmenien ammattitaidolla. Olemme toteuttaneet satoja huopakattokohteita taloyhtiöille, teollisuuteen ja rakennusliikkeille. Huopakaton asennus onnistuu ammattilaisiltamme taatulla laadulla. TEP Roof pystyy toimittamaan aina parhaat mahdolliset ratkaisut huopakatollesi koko Suomen alueella.

Kermikatto

Perinteisillä hitsattavilla ja liimattavilla kumibitumikermeillä saadaan tiivis huopakatto silloinkin, kun muiden materiaalien vesitiiveys ei riitä. Bitumikermikateella saadaan tiivis lopputulos kattokaltevuudesta riippumatta tasakatoista kirkontorneihin. Kermikatto on tavallisesti käytössä kerrostalojen, julkisten rakennusten sekä liike- ja teollisuus kiinteistöjen katoilla.

Äänekosken jäähallin kermikatto
Palahuopakatto

Palahuopakatot

Palahuopakate eli bitumipaanukatto on tarkoitettu hieman jyrkemmille kattokaltevuuksille, minimi kaltevuus 1:5. Palahuopakatteella saadaan toteutettua kaunis pitkäikäinen vesikate. Palahuopakatteelle löytyy laaja väri- ja pintakuviovalikoima. Katelaattakatteen tavallisia käyttökohteita ovat julkiset rakennukset sekä omakotitalot.

Kolmiorimakate

Perinteinen kolmiorimakate on tarkoitettu jyrkille huopakatoille, joiden kattokaltevuus jyrkempi kuin 1:5. Kolmiorimakatteella saadaan toteutettua kaunis vesikate kohteisiin joihin halutaan perinteistä ilmettä. Kolmiorimakatteen tavallisimmat käyttökohteet ovat pientalot ja perinnekohteet.

Me TEP Roofilla tunnemme erilaiset huopakattoratkaisut paremmin kuin hyvin. Jos tarvitset huopakaton korjausta, huoltoa tai täysin uuden bitumikaton, voit olla meihin yhteydessä. Toimitamme laadukkaat huopakatot Pohjanmaan, Pirkanmaan ja Uudenmaan alueilla.

Kolmiorimakate jyrkällä huopakatolla.

TEP Roofilta kokonaisvaltainen palvelu huopakaton asennukseen

1. Huopakaton suunnittelu

Ota TEP Roof mukaan huopakaton asennukseen tai huopakatteen rakentamiseen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Osallistumme projektiisi mielellään jo suunnitteluvaiheessa, jolloin kaikki toimivan vesikaton vaatimukset pystytään ottamaan huomioon rakennuksen kokonaissuunnittelussa.
Bitumikaton suunnitteluvaiheessa pystytään vaikuttamaan merkittävästi myös projektin kustannuksiin. TEP Roofilla on vankka kokemus projektien rakenne- ja kustannussuunnittelusta. Käytä ammattitaitoamme jo projektin alkuvaiheessa. Suunnittelupalvelumme käyttäminen ei sido sinua projektin seuraavissa vaiheissa.

2. Tarjouspyyntö huopakatosta

Oikein tehdyllä huopakaton tarjouspyynnöllä on suuri vaikutus saatavien tarjousten määrään, laatuun ja hintaan. Kattoprojektin tarjouspyyntöä tehtäessä on tarkan rajauksen lisäksi tärkeää tuntea potentiaalisten tarjoajien osaamisalueet ja kapasiteetti.
Jos tarjouspyyntöön jätetään epäselviä urakan rajapintoja tai tarjoukseen pyydetään sisällyttämään työvaiheita, joita potentiaaliset urakoitsijat eivät pysty toteuttamaan, niin huopakaton asennuksen kustannuksen karkaavat helposti korkeiden tarjoushintojen tai urakkaan kuulumattomien lisätöiden johdosta.

3. Tarjous

Oli suunnitteilla pieni tai suuri huopakaton asennus, annamme aina mielellämme myös tarjouksen sen toteutuksesta. Tarjous voidaan antaa joko yksikkö- tai kokonaishintaisena.
Yksikköhintatarjouksen sopivat parhaiten silloin kun bitumikaton asennuksen tarkka sisältö- tai laajuus ei ole vielä tarjousvaiheessa tiedossa. Kokonaishintatarjous on taas sopivin silloin kun kattoprojekti voidaan rajata tarkasti. Meiltä saat aina tarkasti rajatun ja selkeän tarjouksen huopakaton asennukseen.
TEP Roof tuntee alan toimintatavat ja pystyy auttamaan projektissasi myös tarjouspyyntövaiheessa. Ole yhteydessä meihin, jos olet aikeissa uusia bitumikaton tai rakentaa täysin uuden huopakaton Pohjanmaalla, Pirkanmaalla tai Uudellamaalla.

4. Työn toteutus ja huopakaton asennus

Kattotöiden turvallinen ja laadukas toteutus vaatii aina tarkat suunnitelmat. Toteutamme aina huopakatto- ja huopakatetyöt laatu- ja turvallisuussuunnitelmiemme mukaisesti. Luomme aina asiakkaamme kanssa yhteistyössä realistiset aikataulut kattoprojektin läpiviemisestä.
Emme anna epärealistisia lupauksia huopakaton asennuksen aikataulusta, koska jokainen kattoprojekti on erilainen ja niiden aikataulut luodaan aina tapauskohtaisesti. TEP Roof toteuttaa huolettoman huopakattoprojektisi vuosikymmenten kokemuksella.

Huopakaton huolto Pohjanmaalla, Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa

Huopakaton käyttöikään vaikuttaa laadukkaan suunnittelun ja toteutuksen lisäksi erityisesti huopakatteen huolto sen elinkaaren aikana. Bitumikatto tulisi huoltaa aina kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Valitettavan usein nämä huollot jäävät kuitenkin tekemättä. TEP Roof huolehtii huopakatostasi tarvittaessa myös toteutuksen jälkeen.

TEP Roof auttaa sinua siis huopakaton asennuksen jokaisessa vaiheessa. Ota siis rohkeasti yhteyttä. Me olemme sinua ja kattoasi varten.

Huollamme ja rakennamme huopakattoja seuraavilla paikkakunnilla:

  • Pohjanmaa: Oulu, Vaasa, Kokkola, Seinäjoki, Rovaniemi, Kajaani
  • Pirkanmaa: Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Orivesi, Vesilahti
  • Uusimaa: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti
  • Varsinais-Suomi: Turku & lähialueet
Kattohuolto


TEP Roof Oy, Uusimaa

Y-tunnus: 2803613-6
Koskelontie 16 B, 02920 Espoo
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pirkanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Turkkirata 25, 33960 Pirkkala
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Asentajantie 7, 65610 Mustasaari
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Yhdystie 4, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.  Helpoiten se käy täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Facebook  Linkedin

Luotettava kumppani

TEP Roof Oy © 2024

Ota yhteyttä