TEP Roof

Kattoremontti

Kattoremontit Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uusimaalla

TEP Roof tekee kattoremonttisi vuosikymmenten ammattitaidolla, kustannustehokkaasti ja mikä tärkeintä, asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. Kattourakointimme on urakoinut satoja erilaisia kattoremontteja ympäri Suomea. Asiakkaitamme ovat kunnat, taloyhtiöt, kiinteistöosakeyhtiöt, teollisuus, julkiset toimijat, rakennusliikkeet ja kuluttajat.

Olemme luotettava kattourakoitsija, joka tekee kattoremontteja alueilla Pohjanmaa, Pirkanmaa ja Uusimaa. Voit olla meihin yhteydessä, kun haluat hinta-arvion tai kun haluat tilata omakotitalon tai taloyhtiön kattoremontin.

Katon tarkastus remonttia varten

Toteutamme maksuttomia tarkastuskäyntejä kohteella, jolloin selvitämme aistinvaraisesti kohteen nykykunnon ja asiakkaan toiveet kattoremontista. Tarkastuksessa selvitetään pinta-ala ja määrät tarjouslaskentaa varten. Tarkastamme vesikatteen kunnon, onko mahdollisesti purettavia rakenteita, tarvitaanko kaatokorjauksia sekä sadevesijärjestelmän kunto ja riittävyys.

kattoremontit
tiilikaton remontti

Lisäksi käymme läpi kattotarvikkeiden ja liitosten kunnon, pellitysten kunnon, yläpohjarakenteiden kunnon mahdollisesta tarkastusluukusta katsottuna ja yläpohjan tuuletuksen riittävyyden.

Tarkastuskäynnin jälkeen annamme asiakkaalle suunnitelman kattoremontista. Suunnitelmassa on ilmoitettu kattoremontin kesto sekä kustannusarvio. Tämä vaihe onkin ratkaiseva koko hankkeen kustannusten kannalta, jotta turhilta lisä- ja muutostöiltä vältytään varsinaisen huopakattoremontin aikana.

Kattoremontin kilpailuttaminen

Tarkastuskäynnillä annettujen tietojen avulla asiakkaan on halutessaan helpompi lähteä kilpailuttamaan varsinaisia tarjouksia kattoremontista. Oikein laadittu tarjouspyyntö on erittäin tärkeässä asemassa, jotta kaikki kattourakoitsijat tarjoavat, mitä pyydetään ja tarjoukset ovat hyvin vertailtavissa. Mahdolliset eroavaisuudet kannattaa selvittää jo tässä vaiheessa.

TEP Roof tekee huopakattoremontteja Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Jos siis tarvitset ammattitaitoisen kattourakoitisjan, ota meihin yhteyttä. Etsitään sinun tarpeeseesi sopivin ratkaisu.

Katon remontti
Remontoitu katto

Kattoremontin toteutus

Kattourakoitsijamme laatii aikataulun asiakkaan tarpeita kuunnellen ja annamme realistisen aikatauluarvion taloyhtiön tai muun kohteen kattoremontin kestosta. Pyrimme kertomaan mahdolliset haitat asiakkaalle hyvissä ajoin, että turhilta yllätyksiltä vältytään kattourakan aikana.

Mikäli yllätyksiä kuitenkin syntyy urakan aikana, niin kerromme niistä ja korjausvaihtoehdoista välittömästi ennen korjaustoimenpiteitä. Näitä voi olla esimerkiksi lahovauriot alusrakenteissa, joista ei ole ollut mitään epäilyksiä ennen huopakattoremontin aloittamista.

Turvallisuus

Käytämme ainoastaan ammattikäyttöön soveltuvia materiaaleja ja työt toteutetaan aina Kattoliiton, RIL 107-2012 ja muiden ohjeiden sekä säädösten mukaan. Tämä tarkoittaa, että urakka suoritetaan turvallisesti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti työturvallisuus huomioon ottaen. Työntekijämme ovat perehdytetty työmaahan ja kaikilta löytyy tarvittavat henkilökortit. 

Näitä ovat kuvalliset valttikortit, työturvallisuuskortit ja tulityökortit. Laadimme omakotitalon tai taloyhtiön kattoremonttia varten kaikki tarvittavat työturvallisuussuunnitelmat ja tulityösuunnitelman. Lisäksi kuulumme tilaajavastuu.fi- palveluun, josta löytää helposti tiedot yrityksen hoidetuista velvoitteista.

Näkymä katolta
Huopakaton remontti

Kohteen luovutus ja takuut

Kun kattoremontti valmistuu, luovutamme valmistumisen yhteydessä vesikaton huolto-ohjeet ja takuutodistuksen. Huolto-ohjeiden lisäksi kannattaa harkita erillisen vuosihuoltosopimuksen tekemistä, jolloin hoidamme tarkastukset ja puhdistukset asianmukaisella tavalla. Näin varmistutaan siitä, että vesikaton käyttöikä maksimoidaan.

Kaikki huopakattoremontissa käyttämämme materiaalit ovat ammattikäyttöön soveltuvia ja takuut ovat Kattoliiton ohjeiden sekä yleisten sopimusehtojen YSE 1998 mukaiset. Kuluttajilla on halutessaan mahdollisuus saada laskulle näkyviin kotitalousvähennykseen oikeuttava summa.

Kattoremontti Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla

TEP Roof tekee laadukkaat kattoremontit taloyhtiöihin ja muihin kohteisiin yli 20 vuoden kokemuksella. Meiltä onnistuu myös huopakaton paikkaaminen ja asentaminen. Huopakattoremonttien lisäksi teemme perusmuurin vedeneristyksiä ja pihakansien vedeneristyksiä.

Jos tarvitset omakotitalon tai taloyhtiön kattoremontin ammattilaista, ota meihin yhteyttä. Toimipisteemme sijaitsevat Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Uudellamaalla. Etsitään yhdessä sinulle paras ratkaisu, oli kyse sitten kattoremontista tai muusta projektista!

Teemme kattoremontteja seuraavilla paikkakunnilla:

  • Pohjanmaa: Oulu, Vaasa, Kokkola, Seinäjoki, Rovaniemi, Kajaani
  • Pirkanmaa: Tampere, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Pirkkala, Orivesi, Vesilahti
  • Uusimaa: Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti
  • Varsinais-Suomi: Turku & lähialueet
Palahuopakatto

TEP Roof Oy, Uusimaa

Y-tunnus: 2803613-6
Koskelontie 16 B, 02920 Espoo
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pirkanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Turkkirata 25, 33960 Pirkkala
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Asentajantie 7, 65610 Mustasaari
Ota yhteyttä

TEP Roof Oy, Pohjanmaa

Y-tunnus: 2803613-6
Yhdystie 4, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.  Helpoiten se käy täyttämällä tarjouspyyntölomakkeen.

Facebook  Linkedin

Luotettava kumppani

TEP Roof Oy © 2024

Ota yhteyttä